maanantai 1. helmikuuta 2016

Luontoretkeilyä

Nyt parina viime sunnuntaina olen päässyt toteamaan, että tältä kivenkokkareelta löytyy luontoakin! Olen nimittäin käynyt patikoimassa Miles Into Memories -porukan kanssa eri puolilla Maltaa ja saanut kokea sitä paljon kaivattua luonnon rauhaa vieläpä ihanasta säästä nauttien.

Ensimmäisellä kerralla kun olin mukana retkellä, kävimme Dingli Cliffeillä, Maltan lounais(?) puolella. Olin ihan ihmeissäni kun näin jopa metsää, jota ei Maltalla tosiaan ole nimeksikään. Maisemat olivat upeat kiivetessämme Maltan korkeimmalle kohdalle. Kolmen tunnin patikointi luonnon helmassa teki hyvää niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Viime sunnuntaina haikkimme lähti Gnejna baylta, ja tällä kertaa vuorossa oli hieman haastavampi reitti, jolla oikeasti joutui kiipeämäänkin murenevaa jyrkkää mäkeä. Aivan huikea kokemus jälleen, sillä maisemat olivat vaan niin sanoinkuvailemattoman upeat, eikä tällaiselle retkelle tulisi välttämättä yksin lähdettyä.
Lauantaina teimme Idan kanssa puolestaan turistireissun Gozolle. Ajeltiin turistibussilla ympäriämpäri ja nautimme hyvästä heinästä ja muhevasta maasta, aivan mahti reissu siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti