tiistai 17. marraskuuta 2015

Gozon reissut

Viime maanantaina ei tarvinnut kärsiä maanantaimasennuksesta, kun uudet, Maltalla lomailevat kaverini pyysivät mua mukaan käymään Gozolle. Niinpä lähdettiin Leon kanssa mukaan. Gozo on siis Maltaan kuuluva saari tuossa vieressä. Erona itse Maltaan on rauhallisuus ja vehreys. Juttelin hunajakauppiaan kanssa, jolla tuntui olevan kaunoja meluisaa Maltaa kohtaan.
 Gozolla kävimme syömässä herkulliset kala-annokset ja katsomassa kuuluisaa Finestra Azzurra luonnonikkunaa ja turistoimme vain. Gozolla on vaan niin paljon nähtävää, ettei yksi päivä mitenkään riitä kaiken näkemiseen. Aivan ihana viikon aloitus kuitenkin tämä pieni reissumme.
Sunnuntaina päätettiin lähteä Emilian kanssa kanssa Gozolle. Matkaan sisältyi vaan hieman mutkia... Bussi ei ottanut Emppua kyytiin, myöhästyimme lautasta ja nälkäkiukkuisina vaelsimme ympäri ämpäri kunnes löysimme kiinalaisen ravintolan. Palvelu oli kuitenkin todella surkeaa, joten mieli ei siitä juuri kohentunut ennen kuin saimme annettua palautetta ja päästyämme shoppailemaan.
Noh, kokemus tämäkin, vaikka täytyykin vielä useampi retki Gozolle tehdä, jotta jonkunlaisen käsityksen koko saaresta saa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti