tiistai 17. marraskuuta 2015

Viikot vierii

Teretere!

Koska kirjoittelen tätä blogia myös itseäni varten, ajattelin nyt vaan kertailla mitä tässä lähiviikkoina on tapahtunut treenien ja sukeltamisen lisäksi, koska niitä on sitten kiva muistella myöhemmin.

Iltaisin aika on kulunut treenien lisäksi täällä St. Juliansissa hengaillen pääasiassa Empun kanssa. On myös ollut kiva kun ollaan pystytty näkemään myös päivällä kun Emppu hakee hoidettavansa koulusta täältä. Saa nähdä miten pärjään kun läheisin kaveri lähtee takaisin Suomeen viiden viikon päästä... Meillä on tullut tavaksi hämmentää ihmisiä kaikenmaailman asusteilla ja Halloweenina lähdettiinkin liikkeelle vähän rajummalla meikillä.
 Satunnaisesti tulee viikolla nähtyä myös muita kavereita, kuten toista aupairia, Deiviä. Deivi on kiertänyt aika paljon eri paikkoja täällä Maltalla ja eilen mulla tuli sellanen hinku päästä itsekin vähän tutustumaan muuhunkin kuin tähän tuttuun ympäristöön. Olisi jotenkin urpoa asua ulkomailla kuitenkaan tutustumatta lainkaan maahan. Onneksi tässä on vielä aikaa ja ensi viikolla ystäväni Sini tekee vierailun tänne joten voidaan turisteilla ihan huolella.

Viikonloppuisin on tullut hengailtua vähän isommalla porukalla ja tehty kaikenlaista muun muassa biliksestä jonglöörauksen opetteluun.
 Jotenkin elämä tuntuu tällä hetkellä lungilta ja suhteellisen huolettomalta. Tekemistä riittää, vaikka toki niitä tylsiäkin hetkiä on. Leon kanssa menee mukavasti ja viikot vain vierivät eteenpäin. Ennen kuin huomaankaan, koittaa jo Joulu ja mun aika tehdä visiitti Suomeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti