keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Var bor jag då?

Aattelin raapustella teille kuomasilleni hieman infopläjäystä tästä paikasta, missä majailen.

Tosiaan, kuten moni varmasti tietää, aupparit asuvat mitä yleisimmin perheen kanssa, so do I.
Malta on suht pieni saari ja sattumalta satun asumaan samalla alueella, kun olin lomallakin viime kesänä. Paikan nimi on St. Julians ja se sijaitsee ömm no rannikolla.
Tää on aika turistien suosimaa seutua ja tähän aikaan vuodesta kadut ovatkin ihmisiä pullollaan...
Tarkemmin sanottuna asutaan aivan Pacevillen vieressä. Jos oot joskus käynyt Maltalla, mitä luultavimmin tiedät kyseisen alueen - jos et niin googlaa...
Vilkkaalla seudulla asustellaan, kaupat, ravintolat, baarit, klubit, rannat ovat kaikki superlähellä, eli sijaintiin ei voisi oikein tyytyväisempi olla. Bussithan täällä kulkee myös ja ihan kätsysti pääsee niilläkin liikkumaan paikasta toiseen.

Asutaan neljännessä kerroksessa tilavassa kerrostalohuoneistossa, jossa oon kyllä viihtynyt varsin hyvin. Keittiön ja olkkarin lisäksi täällä on kolme makkaria, kaksi parveketta ja kaksi kylppäriä. Tänne pääsee vain avainkortilla porteista sisään, joten rauhaisan oloinen paikka keskellä kaikkea. Sisäpihalla kasvaa palmuja ja on tollanen pieni allas (ei siis mikään uima-allas kuitenkaan) ja moderni kämppä muutenkin.

Mun Maltan tuntemus on vielä aikalailla lapsen kengissä. Oon kyllä käynyt pääkaupungissa Valletessa (lentokentällä heh ja viime lauantaina pikavisiitillä), mutten kyllä oikeastaan voi sanoa käyneeni siellä. Lisäksi tässä ihan lähialueita on tullut koluttua, Sliema, Gzira ja Pembroke. Cominolla käytiin silloin lomalla ja maaseutu (Rabat) on tullut tutuksi kertareissulla keskellä landea sijaitsevalle klubille. Eli toisin sanoen liikun vielä aikalailla google mapsin armoilla täällä ja raastan bussikuskien hermoja ainaisella kyselylläni.
Hyvänä esimerkkinä toimikoot yritykseni löytää Gzirasta kotiin. Loppujen lopuksi kävelin keskellä moottoritietä, jonka jälkeen löysin jonkun puskan kautta kotiin.
Tai se, että kävin viisi kertaa asioimassa Laptop Maltalla, ja joka kerta meinasin eksyä sinne mennessäni. Ja kyseessähän ei edes ole mitenkään kovin vaikeat reitit... :D No pikkuhiljaa, hikkupiljaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti