sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Lähiviikkojen kuulumisia

Hellurei!

Ois taas aika päivitellä vähän kuulumisiain.
Eräs aamuinen banaaniepisodi...
Viimeksi kerroin todella epäsosiaalisesta viikostani, mutta onneksi viime viikot ovat olleet toista maata. 
Reilu kuukausi sitten sain kuulla erään ruotsalaisperheen etsivän aupairia ja mua pyydettiinkin kyselemään jos tietäisin jonkun kiinnostuneen. Noh, mä en ketään valitettavasti löytänyt, mutta muistin kuitenkin tapauksen ja laitoin perheen äidille viestiä ja kysyin josko he olivat löytäneet aupairin ja tämä haluaisi tavata meitsin.
Pian nähtiinkin sitten tän virolaisen Deivin kanssa ja höpöteltiin ruotsiksi aurinkoisen Slieman penkeillä istuskellen. Ruotsi kieltämättä mulla hieman ruosteessa, mutta ainahan se on kivaa päästä käyttämään lempparikieltään ja muutenkin hauska tavata lisää täällä harvassa olevia auppareita.

Myös Emilia kävi meillä kylässä, mikä kyllä oli tosi piristävää. Perjantaita vietettiin kaveriporukalla ja päädyttiin lopulta taiteilemaan meille suuren huomion keränneet foliohatut. Sunnuntaina käytiin kuvailemassa ja häröilemässä Empun kanssa, kuvamateriaalia tästä mm. edellisessä postauksessa. Tuntuu kyllä ihan mahtavalta kun vihdoin on sellanen olo että on täällä kavereita. 
Viime viikko meni kanssa Empun kanssa hengaillessa about joka ilta täällä St. Juliansissa. Viikon suurin jännitysmomenttina ehkäpä hammaslääkärissä käynti.Sain myös paketin Suomesta, <3

Perjantaijamit Leon kanssa.
Tällä kertaa vietettiin rauhallisempaa viikonloppua, mikä oli kyllä tosi jees. Eilen käytiin samalla pienellä porukalla kuin viikko sitten foliohattuiltiin niin keilaamassa. Tulokset näytti aluksi hyvin huolestuttavilta mun kannalta kun ekan kierroksen jälkeen olin selvästi viimeisenä, mutta tokalla kierroksella yllätin jopa itseni ja vein voiton kaikista! Pelailtiin myös kaikenmaailman pelejä ja loppuillasta päädyttiin rennosti katsomaan Possea, hengailemaan ja sekoilemaan. 

Täyskaadoilla liikkeelle.

Kuten sanottu tuntuu että on paljon paremmin nyt kotonaan täällä varsinkin kun on ihmisiä ympärillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti